FC Midtjylland sikkert videre i Europa League

Med en samlet sejr på 7-3 er FC Midtjylland videre i Europa League-kvalen, hvor de i næste runde skal til Polen.

Med FC Midtjyllands sejr på 3-1 over den ungarske traditionsklub Ferencvaros er alle fire danske hold videre i de europæiske turneringer. FC Midtjyllands sejr giver dem et samlet resultat på 7-3, da de vandt med 4-2 på udebane i sidste uge.

Midtjyderne lignede da også et hold, som var indstillet på, at denne kamp ikke skulle komme i nærheden af at være spændende. Holdet producerede chancer på samlebånd, men afslutterne havde deres vanskeligheder.

Særligt en spiller som Paul Onuacho havde sine problemer med at få indstillet sigtekornet rigtigt, men så var det heldigt at andre kunne tage over. Gustav Wikheim gjorde det nemlig til 1-0 efter 34 minutters spil.

Det betød, at ungarerne skulle score fire gange for at gå videre. Ét mål blev det dog til for gæsterne på MCH Arena, da Rui Pedro steg op efter en dødboldsituation og slog Halsti i kampen om bolden.

Kort efter slog FCM tilbage, da indskiftede Sørloth blev sendt afsted i et kontrastød. Her fandt han en fremadstormende Jakob Poulsen på sin venstre side, som derefter vippede bolden over til højrebacken Nissen, der pandede bolden i nettet.

Bagmanden fra før, Sørloth, lukkede endegyldigt opgøret med godt ti minutter tilbage af kampen, da han kom alene igennem og køligt scorede til 3-1.

I næste og tredje runde af Europa League-kvalifikationen møder FC Midtjylland de polske pokalvindere fra Arka Gdynia.