FC Midtjylland taber i ovetiden

Med et mål i overtiden sikrede polske Arka sig en 3-2 sejr over midtjyderne.

Det var en målrig kamp, som endte 3-2 til Arka, da FC Midtjylland her til aften skulle spille det første opgør af to i Europa League-kvalifikationens tredje runde.

Begge hold skulle se hinanden an i begyndelsen af kampen, men som første halvleg skred frem, så fik FC Midtjylland mere kontrol over bolden.

Men et intenst hjemmepublikum kunne bryde ud i jubel efter en halv times spil, da deres brasilianske stjerne, Marcus, ud af det blå bankede bolden op i højre målhjerne med en kælen inderside - i øvrigt uden chance for Jesper Hansen.

Målet satte gang i en lavine og blot to minutter efter havde midtjyderne udlignet. Rilwan Hassan modtog bolden inde foran mål fra Gustav Wikheim, og efter et par hurtige trin bankede han bolden ind til 1-1.

Og tre minutter efter var FC Midtjyllan pludselig foran. Marc Dal Hende var først på et hjørnespark fra Jakob Poulsen. Et klassisk Dal Hende mål fristes man til at sige.

Føringen holdt ikke længe og yderligere tre minutter efter fik Arka tildelt et straffespark, da Jesper Hansen kom for sent ud til bolden, og nedlagde sin modstander i feltet. Selvom dommeren vinkede afværgende i første omgang, så valgte han alligevel at dømme straffesparket.

Igen var det Arkas helt store stjerne, Marcus, som eksekverede sikkert ved at placere bolden præcis samme sted som tidligere.

Efter pausen var FC Midtjylland klart mest dominerende, og det ellers så strækt kæmpende polske mandskab gav flere og flere chancer væk.

Både Dal Hende og Rasmus Nissen var tæt på at sikre FC Midtjylland et perfekt udgangspunkt, men både modstandere og stolpen var i vejen.

Til sidst lykkedes det alligevel Arka at snuppe sejren, da Siemaszko dukkede op i ovetiden og sikrede hjemmeholdet en 3-2 sejr.

Resultatet betyder dog stadig, at FC Midtjylland har et ganske fornuftigt udganspunkt, når de i næste uge møder Arka i returkampen.