Highlights: Kæmpe målmandsdrop gav Lyon sejren over Besiktas

Der stod Besiktas på store dele af første halvleg, men efter pausen slog Lyon til to gange og kunne dermed sikre sig sejren.

I går aftes mødtes Lyon og Besiktas i deres første kvartfinaleopgør i Europa League. Kampen i Frankrig startede med flere chancer til Besiktas, og det var da også de tyrkiske gæster, der kom foran.

En frisparkskombination gav Ryan Babel en helt fri mulighed efter et kvarters fodbold, og her fejlede hollænderen ikke. 1-0 til gæsterne.

Efterfølgende havde begge hold mulighed for at score, men kampen skulle helt frem til det 83. minut, før der skete noget. Men så tog det også fart. Først scorede Corentin Tolisso efter et Lyon-frispark til 1-1 og to minutter senere gik det helt galt for Besiktas.

Målmand Fabri var lidt for smart og lidt for langsom i sine driblinger, og så kunne Jeremy Morel tackle bolden fra ham og sende den ind i et tomt mål.

Se målmandsdroppet fra Fabri og kampens to andre mål i videoen øverst i artiklen.