Simon Kjær med i sikker Europa League-sejr

Fenerbahce og Simon Kjær besejrede tirsdag Lokomotiv Moskva med 2-0 i Europa League.

Fenerbahce må regnes som en af outsiderne til at gå hele vejen i Europa League, og tirsdag tog tyrkerne et stort skridt i retning mod næste runde i verdens næstfornemste klubturnering, da det blev til en 2-0-sejr hjemme i Istanbul over Lokomotiv Moskva.

Den helt store oplevelse i opgøret var den 27-årige midtbanespiller Souza. Den brasilianske landsholdsbobler scorede således begge mål i 2-0-sejren. Efter 18 minutter var Souza på pletten første gang med målet til 1-0, og med 20 minutter igen lukkede og slukkede han også med sin scoring til slutresultatet 2-0.

Dermed har Fenerbahce sikret sig et særdeles godt udgangspunkt inden returmødet i den russiske hovedstad.

Simon Kjær var med i hele kampen for Fenerbahce.