Ankersen og Salzburg slår kommende FCM-spiller i østrigsk pokal
.

I en hæsblæsende østrigsk pokalfinale slog Peter Ankersens Red Bull Salzburg den kommende FC Midtjylland-spiller Daniel Royer's Austria Wien efter forlænget spilletid.

Peter Ankersen var med fra start, da Red Bull Salzburg skulle forsøge at hive den østrigske the double hjem efter man i overbevisende stil vandt den østrigske Bundesliga med 7 point ned til den nærmeste konkurrent Rapid Wien.

Dermed skulle man forsøge at gentage sidste års succes, hvor man også vandt henholdsvis Bundesligaen samt pokalfinalen.

Samsung Cup'en, som turneringen var en hæsblæsende affære, og efter en kedeligt spillet start på kampen kom da drama, da Salzburg-målmand Peter Gulacsi fik rødt kort. Udvisningen til den ungarske målmand, der tidligere har været målmandsreserve i Liverpool satte gang i et drama af en anden halvleg, hvor hele 5 gule kort blev uddelt.

Med udvisningen måtte Austria Wien satse, og det gjorde man ved at sætte den kommende FC Midtjylland-spiller Daniel Royer på banen.

Faktisk var anden halvleg også uden de store chancer, så vinderen skulle findes i forlænget spilletid - og det blev den.

Først scorede Salzburg-topscorer Jonathan Soriano til 1-0 i det 96' minut, og til slut lukkede Felipe Pires kampen i det 108' minut, og sendte pokalen til Salzburg Arena.

I det 120' minut valgte Austria Wiens Lucas Rotpuller kampen definitivt, da han fik sit andet gule kort - hvorfor Peter Ankersen og resten af Salzburg-mandskabet kunne løfte Samsung Cup'en.