Dolberg med hattrick i pokalsejr for Ajax

Kasper Dolberg kom på tavlen for Ajax mod Scheveningen i den hollandske pokalturnering.

Fem minutter skulle Kasper Dolberg bruge for at sende Ajax i front mod Scheveningen. Danskeren tog et træk ind i banen og serverede en fornem afslutning til højre for værternes keeper.

Selvom kampen ikke bliver vist på danske tv-kanaler, har du alligevel mulighed for at se scoringen lige her:

Dog var højre-poten ikke færdig med at imponere. Kasper Dolberg fandt Siem De Jong på et skarpt indlæg, og den 28-årige spiller headede Ajax på 0-2 før pausen.

Efter pausen kom Ajax igen i front, da værternes Koorndijk, der lavede selvmål. Scheveningen reducerede til 1-4 efter en times spil, før Kasper Dolberg igen på tavlen. Fine kombinationer med Siem de Jong endte med en afslutning, som snød hjemmeholdets målmand:

Fire minutter før tid indfriede Kasper Dolberg sit hattrick, da han scorede på straffespark:

Dermed blev det også danskerens første tre mål i sæsonen.