Enevoldsen på tavlen i danskeropgør

Der var fire danskere på banen, da NEC Nijmegen slog Groningen med 3-2 i den hollandske Æresdivision.

Hjemmeholdet NEC Nijmegen stillede med både Niki Zimling og Lasse Schöne fra start, mens gæsterne fra Groningen have fundet plads til både Nicklas Pedersen og Thomas Enevoldsen i startopstillingen.

Det var dog en belgier, der stjal billedet i begyndelsen, da NEC Nijmegens Björn Vleminckx allerede efter 12. minutters spil havde lynet to gange.

Den stilling holdt helt indtil 20 minutter før tid, før Enevoldsen sparkede spændingen tilbage i opgøret. Scoringen hjalp dog ikke det store, for få minutter senere afgjorde Vleminckx kampen med sin tredje scoring.

Selvom Petter Anderson reducerede til 3-2 kort før tid, blev det ved lige ved og næsten for Groningen, der trods nederlaget fortsat er på femtepladsen.

NEC Nijmegen rykkede med sejren op på en niende plads i den hollandske Æresdivision.