Podolski hamrede England i sænk i afskedskamp

Lukas Podolski sagde farvel til det engelske landshold med stil - hans flotte langskudsmål sænkede England.

Lukas Podolski fik her til aften mulighed for at sige farvel til det tyske landshold, da det engelske landshold besøgte Signal Iduna Park.

Galatasaray-profilen startede inde for et ungt tysk mandskab, der i første halvleg blev presset meget af Gareth Southgates engelske landshold, der til kampen stillede op i en 3-4-3-formation.

I anden halvleg blev det dog noget bedre for Joachim Löws tropper.

Efter 70 minutter kom kampens højdepunkt. Lukas Podolski modtog en flot aflevering fra Toni Kroos, tog et par træk og i velkendt stil sparkede han bolden knaldhårdt op i krogen.

Det udløste naturligvis stor jubel og jublen blev endnu større, da Poldolski efter 84 minutter blev udskiftet og hyldet af hele stadion.

Så snart tyskerne kom på 1-0 kom England aldrig til at true tyskerne, der også endte med at hive sejren hjem.

Andetsteds tog Englands naboer, Skotland, imod Canada. Her bragte canadierne sig hurtigt på 1-0 inden Steven Naismith udlignede til 1-1, der også endte med at blive kampens endelige resultat.