Tottenham sænkede Liverpool i sidste minut

Efter fem sejre på stribe kom Daniel Agger og Liverpool ned på jorden i udekampen mod Tottenham, som vandt 2-1.

Dirk Kuyt bragte ellers ’The Reds’ foran efter bare tre minutter med en glimrende afslutning, og 1-0-føringen holdt helt frem til det 69. minut, hvor Jamie Carragher headede bolden i eget net efter et hjørnespark.

Liverpool havde ellers været det bedste hold i perioden mellem de to mål, men skarpheden - og ikke mindst Fernando Torres - manglede.

I stedet burde Roman Pavlyuchenko have bragt Tottenham foran i det 81. minut, men russeren misbrugte på det skammeligste. Ti minutter senere gjorde han dog skaden god igen, da han afgjorde kampen med målet til slutresultatet.

Med sejren rykker Tottenham endelig væk fra sidstepladsen i Premier League, mens Liverpool må afgive førstepladsen til Chelsea efter deres første sæsonnederlag.