Van der Vaart i hopla for FCM-reserver

Den hollandske midtbanespiller scorede kampens første mål, da FCMs reserver slog Kjellerup i en træningskamp.

Rafael van der Vaart har haft en svær tid i FC Midtjylland og i dag var han henvist til en kamp med reserverne som gæstede 2. divisionsholdet Kjellerup med den tidligere Hobro og Esbjerg-træner, Jonas Dal, på bænken.

Kampen startede med to gode chancer til begge mandskaber, men det var Rafael van der Vaart, som bragte gæsterne foran efter 22 minutters spil, da hans afslutning gik ind i det lange hjørne.

Føringen holdt i ti minutter, da Kjellerup fik dirigeret bolden ind over stregen efter et par afretninger undervejs.

En anden af klubbens førsteholdsspillere, Martin Pusic, var også med for midtjyderne, og angriberen kunne efter 40 minutters spil køligt chippe bolden forbi målmanden. Igen var den tidligere Real Madrid-spiller, Rafael van der Vaart med i målet, da han stod for assisten.

I første halvlegs sidste minut fremtvang Alexander Munksgaard, som i sidste sæson var udlejet til Lyngby, et selvmål, og FCM kunne gå til pause foran 1-3.

Fem minutter inde i anden halvleg begik Kristian Riis straffespark, som blev omsat til mål.

Også nyindkøbet, Bozhidar Kraev, kom på måltavlen, da han lukkede opgøret til 2-4 på en omstilling.