Hobro skaber hul med sejr

Hobro kom hurtigt foran, og lykkedes med at holde føringen på 1-0 mod FC Nordsjælland.

Hobro IK kunne tage et vigtigt skridt væk fra bunden, hvis holdet lørdag kunne slå FC Nordsjælland hjemme. Efter en drømmestart fra værterne kom FC Nordsjælland flere gange tæt på udligningen, men måtte se Hobro tager alle tre points.

Værterne fra Hobro sikrede sig i det andet minut en perfekt start. Et præcist indlæg blev slået mod Anders Egholm, der steg til vejrs og pandede oprykkerne foran med 1-0. Scoringen fik gæsterne frem, og efter otte minutter var David Moberg Karlsson tæt på med sit hovedstød.

FC Nordsjælland dominerede, men havde svært ved at spille sig frem til reelle afslutninger. Mikkel Thygesen sparkede i den anden ende over mål i det 18. minut, inden Rasmus Lynge leverede gode detaljer på kanten kort efter.

Frem mod pausen kom FCN tættere på, og ti minutter før pausen sendte Lasse Petry et saksespark forbi mål. Tættere på kom FC Nordsjælland dog ikke i første halvleg.

Efter pausen kom Hobro stormende ud. Quincy Antipas var tæt på at score tæt under mål, men måtte se sit hovedstød blokeret på stregen. Herfra kom FCN atter bedre med, og ti minutter efter var David Moberg Karlsson igen tæt på.

Martin Thomsen flugtede over mål for Hobro med lidt under en halv time tilbage, inden Marcus Ingvartsen var nærgående med et kvarter igen. FC Nordsjælland manglede dog skarpheden, og kom ikke på måltavlen lørdag aften.

Med sejren på 1-0 lægger Hobro afgørende afstand til bunden, hvor FC Vestsjælland og Silkeborg er på vej mod dybet.