Landstræner underskylder for afbrudt kamp

Midt i anden halvleg af EM-kvalifikationskampen mellem Montenegro og Rusland blev opgøret afbrudt som følge af flere skandeløse episoder. Nu siger hjemmeholdets træner undskyld.

Der stod fortsat 0-0, og de russiske gæster havde netop brændt straffespark, da den tyske dommer afbrød kampen mellem Montenegro og Rusland i går aftes. Midt i anden halvleg var der udbrudt håndgemæng blandt de to holds spillere, og det var åbenbart den dråben, der fik balladebægeret til at flyde over.

Forinden var den russiske målmand, Igor Akinfeev, blevet ramt af romerlys og kørt på hospitalet. Det stoppede kampen i en halv time. Senere udbrød der uroligheder på tilskuerpladserne, og Ruslands spillere var flere gange mål for kasteskyts.

Alt i alt en kamp fyldt med opførsel, der ikke hører hjemme i fodboldverdenen, og det fik efterfølgende den montenegrinske landstræner Branko Brnovic til af give en uforbeholden undskyldning.

- Jeg vil gerne undskylde over for de russiske spillere og ledere for alt der, der skete. Det er ikke nogen overraskelse, at kampen blev stoppet efter den sidste hændelse, siger han til tv-stationen RTCG.

Landstræneren begræder desuden, at det formentlig betyder, at Montenegro bliver taberdømt og dermed reelt har udspillet sin mulighed for at kvalificere sig til EM.