Vertonghen og Lukaku sendte Belgien til VM

Belgien er klar til VM-slutrunden efter en sejr på udebane mod Grækenland.

En sejr til Belgien i udekampen mod Grækenland ville endegyldigt sende dem til VM-slutrunden i Rusland næste sommer. Derimod skulle Grækenland have en sejr for at holde liv i håbet om at slutte som etter i puljen.

Det var grækerne, der virkede mest tændte fra begyndelsen af kampen, og de truede hele tiden Belgiens bagkæde. Det var også hjemmeholdet, der vat tættest på at bringe sig foran i første halvleg, men Thibaut Courtois holdt stand.

Det begyndte langsomt at ligne en nulløsning, men så brød helvede løs. Først bragede Jan Vertonghen et langskud ind bag den græske målmand, men blot få minutter senere fik grækerne udlignet ved den nye FC København-spiller, Zeca.

Hjemmeholdet var ellevilde og øjnede overraskelsen mod Belgien, men allerede få øjeblikke senere blev der helt stille på stadionet, da Romelu Lukaku pandede Thomas Meuniers indlæg i netmaskerne.

Grækenland pressede på for en scoring, der ville holde dem i spil til førstepladsen i gruppen, men belgierne spillede klogt og vandt 1-2. Dermed er Roberto Martinez' tropper så klar til VM.