Arsenal vinder FA Cup'en i dramatisk sejr

Arsene Wengers mandskab var langt fra favoritter, men alligevel kæmpede de sig til sejren.

Arsenal startede som lyn og torden i FA Cup finalen på Wembley. Efter bare fire minutter bragte Alexis Sanchez The Gunners foran med et kontroversielt mål.

Chileren fik sparket bolden op et sted mellem armen og brystet, hvorefter den røg ind i Chelsea-feltet. Sanchez løb selv efter den og sparkede den ind bag Courtois.

Derfra bølgede kampen frem og tilbage helt indtil pausen. Dog uden scoringer.
Efter 68 minutters spil valgte Victor Moses at smide sig inde i Arsenalfeltet. Det takserede dommer Andy Taylor til gult kort for film. Det var nigerianerens andet i kampen, og han måtte derfor gå tidligt i bad.

Efter 76 minutter var det alligevel Chelsea, der fik bolden i nettet. Diego Costa fik bolden inde i feltet, hvorfra han sparkede den ind bag Ospina i Arsenalmålet.
Men kun tre minutter senere gjorde Ramsey det til 2-1 til Arsenal.

Kort før slutfløjtet fik Mesut Özil muligheden for at lukke kampen. Efter at have snydt Chelsea-forsvaret med en skudfinte, skulle han bare sparke den i målet. Men tyskeren ramte stolpen i stedet.

Arsenal endte med at hive en 2-1 sejr i land og Arsene Wenger kan nu kalde sig den mest vindende manager i FA Cup-regi med syv pokaler.