Barton scorede frisparkskasse i Premier League-comeback

Burnley hev en 1-0-sejr mod Southampton på et frisparksmål fra Joey Barton, mens Hull vandt 3-1 over Bournemouth.

Joey Barton blev hentet tilbage til Premier League af Burnley-manager Sean Dyche efter et skuffende ophold i skotsk fodbold hos Rangers.

Han var dog ikke i startopstillingen for Burnley, da de lørdag eftermiddag fik besøg af Southampton hjemme på Turf Moor.

Der var ikke specielt meget at berette om fra kampens halvleg, så derfor skruer vi blot tiden frem til det 73. minut, hvor Sean Dyche valgte at skifte Dean Marney ud og erstatte ham med Joey Barton.

Englænderen gjorde sig bemærket med det samme for fem minutter senere havde han sendt bolden i kassen til stor glæde for de fremmødte tilskuere på Turf Moor.

Det skete efter han flot lagde bolden i kassen på et frispark kort efter 78 minutter.

Det var kampens eneste mål og dermed rykker Burnley op over Southampton i tabellen. The Saints har nu tabt de seneste tre kampe i Premier League.

Andetsteds var der Premier League-debut til den nye Hull-manager Marco Silva, der fik besøg af Eddie Howes Bournemouth.

Her fik Hull en 3-0-sejr. Abel Hernandez scorede to mål, mens Tyrone Mings i anden halvleg gjorde det til 3-1 efter Junior Stanislas efter tre minutter havde sendt Bournemouth på 1-0 på et straffespark.