Chelsea-reserver tog sejren i de sidste minutter

De nykårede, engelske mestre stillede op med flere reserver i mandagens Premier League-opgør mod Watford.

Der var ikke meget at spille om for de to mandskaber på Stamford Bridge mandag aften.

Chelsea stillede op med flere reserver i startopstillingen. Blandt andet var der blevet plads til den unge brasilianske kant Kennedy.

Watford havde med en sejr mulighed for at klatre nogle pladser op i tabellen, og det har tilsyneladende været motivation nok. I hvert fald bed gæsterne fra sig, selvom Chelsea sad på det meste af spillet.

Efter 22 minutter var det kaptajn John Terry, der bragte hjemmeholdet foran. Men bare to minutter senere udlignede Capoue.

Efter 36 minutter bragte Azpilicueta Chelsea foran på ny. Den stilling holdt indtil det 49. minut, hvor Batshuayi gjorde det til 3-1. Men det betød ikke, at kampen var lukket.

For to minutter senere reducerede Janmaat for gæsterne. Og efter 74 minutter udlignede Stefano Okaka og bragte spænding tilbage i opgøret - isoleret set.

Efter 88 minutter fik Fabregas dog lukket kampen for hjemmeholdet med sin scoring til 4-3. To minutter inde i overtiden måtte Watford se sig reduceret til 10 mand, da Sebastian Prodlfik sit andet gule kort i kampen.