City sejrede sikkert over Villa

På en stærk anden halvleg vandt Manchester City med 4-0 over Aston Villa.

I lørdagens tidlige Premier League-kamp spillede Tottenham og Arsenal uafgjort på White Hart Lane. Dermed kunne Manchester City med en sejr over Aston Villa spille sig tættere på de to London-klubber i toppen af ligaen.

Det var også et tændt hjemmehold som startede kampen i højt tempo. Sergio Aguero og Wilfried Bony havde begge store chancer i kampens indledning, men Brad Guzan i Villa-målet forhindrede en tidlig scoring.

The Citizens fortsatte med at lægge højt pres på Aston Villa frem mod pausen, mens udeholdet stod godt i defensiven og lurede på kontra. De fremmødte tilskuere på Etihad Stadium fik derfor ingen mål at varme sig på i første halvleg.

Anden halvleg var knap nok sat i gang før Manchester City fortjent bragte sig i front. Sergio Aguero gik til baglinjen og lagde den tilbage til David Silva. Den spanske kreatør viste overblik og lagde den videre til Yaya Toure, der sparkede bolden i mål til 1-0.

Hjemmeholdets fans nåede dog ikke at sidde ned i lang tid, før det også blev 2-0. Den tidligere Manchester City-spiller Micah Richards tacklede bolden ind på Sergio Aguero, som sendte den i mål. Efter en time var den argentinske angriber igen på pletten, ligesom Raheem Sterling kunne gøre det til 4-0 efter 66 minutter.

Trods en solid føring fortatte Manchester City i den spilstyrende rolle, men det blev ikke til flere scoringer for nogle af holende. Med sejren skal Manchester City dermed stadig tages seriøst i topstriden, mens Aston Villa ligner en sikker nedrykker.

På Sydkysten skulle Southampton forsøge at komme tilbage på vindersporet efter to nederlag i træk. Hjemme på St. Mary´s tog The Saints imod Sunderland, der også havde brug for tre point i bundstriden. Det lignede en sejr til udeholdet, da Jermain Defoe scorede til 1-0 kort før tid. Dybt inde i overtiden lykkedes det dog hjemmeholdet at få udlignet til 1-1, som også blev kampens resultat.