Eriksen scorede mod Schmeichel i remis

Tottenham og Leicester City spillede 2-2 i FA Cuppen. Christian Eriksen bragte ellers Spurs foran 1-0 tidligt i kampen.

Christian Eriksen fik scoret på Kasper Schmeichel, da de to landsholdskammerater mødtes her til aften i FA Cuppen, hvor Leicester City gæstede Tottenham i det nordlige London.

Der skulle kun gå ni minutter, før Eriksen kom på måltavlen. Schmeichel sendte en ripost lige ud til Eriksen, der sparkede den fladt over i lange hjørne til 1-0. Eriksen har ellers ikke scoret mange mål i sæsonen.

Bare ti minutter senere skabte Leicesters Marcin Wasilewski balance i regnskabet, hvor han helt umarkeret headede bolden ind til 1-1.

Anden havleg var få minutter gammel, da Leicester kom foran 2-1, efter at Shinji Okazaki måtte prøve i to omgange, før han fik sparket bolden ind i kassen tæt under mål.

Føringen holdt længe, men i det 89. minut tog Leicesters Nathan Dyer bolden med hånden inde i feltet, og så dømte dommeren korrekt for straffespark til Tottenham.

Det tog Harry Kane sig sikkert af og udlignede til slutresultatet 2-2.

Dermed må Tottenham og Leicester ud i en ny kamp for at afgøre, hvem der skal gå videre til fjerde runde i turneringen.