Everton ydmygede Manchester City på Goodison

Det blev til hele 4-0, da Everton på hjemmebane besejrede Josep Guardiolas Manchester City.

Stike imod boldbesiddelsen vandt Everton på hjemmebane med 4-0 over Manchester City.

Manchester City dominerede fuldstædnig kampens første halve time, og Evertons fans var nødt til at juble og indkast og deslige. Efter 34 minutters stod Otamendi dog og hang i City-forsvaret, hvilket Kevin Mirallas udnyttede til et løb i dybden. Midt for feltet fandt han Romelu Lukaku, som stensikkert satte bolden i kassen stik mod spil og chancer.

Raheem Sterling var ikke langt fra at udligne kort efter, da han samlede et hjørnespark op på kanten af feltet, hvor han resolut flugtede til den. Desværre for den lille englænder ramte den ikke målet.

Holdene var knap kommet på banen til anden halvleg, inden bolden efter to afleveringsforsøg endte hos Kevin Mirallas, som på kanten af feltet kunne sparke bolden ind i fjerneste sidenet. Herefter var det en mut Guardiola, der var at finde på bænken.

Unge Tom Davies scorede sit første Premier League-mål efter flotte detaljer, hvor han snød to mand, inden han fik chippet bolden forbi Claudio Bravo i målet.

Kampen bød desuden på debut til både Morgan Schneiderlin og Ademola Lookman hos Everton. Netop Ademola Lookman fik en aldeles fremragende debut for Everton, da han efter får minutter på banen kunne sparke bolden i mellem Claudio Bravos ben efter en fejl fra John Stones.

Dermed fik Everton-fansene flere ting end indkast at juble over i løbet af kampen.