Fabregas scorede første kasse for Chelsea

Cesc Fabregas kom for første gang på måltavlen for Chelsea, da de vandt 3-1 over Vitesse Arnhem.

Chelseas næsten 300-millioner kroner dyre sommerindkøb, Cesc Fabregas, scorede for første gang i den blå trøje, da hollandske Vitesse blev slået med 3-1 i en træningskamp onsdag.

Mohamed Salah havde planmæssigt bragt Chelsea i front efter tre minutter, inden Fabregas' fine mål fandt sted.

Den spanske stjerne greb kuglen kuglen, da der skulle sparkes frispark efter 22 minutter og elegant krøllede han den op i hjørnet til en 2-0 føring.

Siden da kom også Nemanja Matic på tavlen for Chelsea.

En anden af Chelseas nyindkøb denne sommer, Didier Drogba, så hele kampen fra tribunen, mens det heller ikke blev til spilletid for den unge dansker Andreas Christensen.