Højbjerg fik 45 minutter og scorede i testsejr over Zwolle

Pierre Emile Højbjerg scorede på straffespark for Southampton, som her til aften besejrede Zwolle med 4-0.

Pierre Emile Højbjerg skiftede forleden fra Bayern München til Southampton for 110 millioner kroner. Her til aften kom danskeren på scoringstavlen mod hollandske Zwolle, hvor danskeren blev skiftet ind i anden halvleg og spillede samtlige 45 minutter.

Højbjerg fik muligheden for at gøre det til 4-0 kort før slutfløjt fra straffesparkspletten, og den mulighed udnyttede den tidligere Bayern-spiller til fulde. Den 20-årige midtbanespiller skød til sin venstre side, mens Zwolle-keeperen hoppede til Højbjergs højre.

De tre første mål blev scoret af Nathan Redmond, som scorede to gange, og Oriol Romeu.

Southamtpon stillede med to forskellige hold i hver halvleg. Den eneste, der forblev inde på banen i hele kampen, var målmand Gazzaniga.