Højdepunkter: Manchester United cruisede til sejr mod Watford

Se højdepunkterne fra Manchester Uniteds 2-0-sejr over Watford.

Manchester United gik ind til lørdagens hjemmebanekamp mod Watford uden nederlag i de seneste 15 Premier League-kampe, men De Røde Djævle var presset til sejr i den tætte kamp om kvalifikation til Champions League.

De Røde Djævle startede lidt svingende ud i kampen, men efter 15 minutters tid var det José Mourinhos tropper, der sad på kampen.

Spilovertaget i kampen bar endelig frugt efter 32 minutter, da Anthony Martial skar ind fra venstrekanten og spillede bolden på tværs til Juan Mata, der nemt kunne gøre det til 1-0.

I anden halvleg fortsatte Uniteds overtag og det blev til 2-0 efter en times spil, da Anthony Martial atter var på spil og franskmanden efter flot sammenspil med Zlatan Ibrahimovic gjorde det til 2-0.

Herfra blev sejren cruiset hjem og De Røde Djævle bringer sig midlertidigt op på femtepladsen - som de dog kan miste, skulle Liverpool vinde mod Tottenham senere lørdag.

Øverst i artiklen kan du se højdepunkterne fra kampen.