Hull henter ny sejr

Hull hentede endnu en sejr, da de lørdag slog Swansea 1-0 på udebane.

Swansea forsøgte i kampens indledning at sætte sig på spillet og klubbens islandske profil Gylfi Sigurdsson kunne efter otte minutter have sparket The Swans i front. Eldin Jakupovic i Hull-målet var dog på plads og fik sendt bolden ud til hjørnespark.

Efter et kvarter var det i stedet Hull, som var tæt på at sparke sig front. Ahmed Elmohamady sparkede fra kanten af feltet, men hans afslutning gik kort forbi stolpen. Gennem resten af første halvleg var Swansea mest i boldbesiddelse, men Hull var også farlige på kontraangreb. En underholdende første halvleg sluttede dog målløst. 0-0.

I anden halvleg havde begge mandskaber mulighed for at bringe sig i front, men først med 10 minutter igen lykkedes det Hull at komme foran. Et hjørnespark endte hos Curtis Davies, der headede bolden videre til indskiftede Shuan Maloney, der kunne sende bolden i mål til 1-0.

I slutfasen forsøgte Swansea at få udlignet, men i overtiden var det i stedet Hull som lukkede kampen, da Abel Hernandez scorede til slutresultatet 2-0. Med sejren har oprykkerne fra Hull vundet sine to første kampe i den nye sæson.