Okore med i Villa-remis mod Sunderland

Jores Okore kom på banen og fik de sidste 30 minutter på banen, da Aston Villa og Sunderland spillede 0-0 i Premier League.

Efter syv kampe i træk som startopstillngsspiller i Aston Villa var Jores Okore sat på bænken af manager Paul Lamber til kampen mod Sunderland. Men den danske forsvarsspiller kom på banen og fik en halv time, da Villa spillede uafgjort 0-0.

Fabian Delph fik rødt kort efter pausen, men ingen af de to hold formåede som sagt at komme på scoringstavlen. Med det ene point fastholder Villa 13. pladsen i Premier League lige foran Sunderland.

Leicester City vandt med 1-0 over Hull City, mens Stoke tog en 2-0-sejr over West Bromwich. Queens Park Rangers og Crystal Palace spillede uafgjort 0-0.