City-nedtur mod Burnley koster i jagten på Chelsea

Manchester City havde muligheden for at hale ind på Chelsea i toppen af Premier League, men med to Burnley-kasser i anden halvleg fik City kun 2-2 hjemme på Etihad.

Manchester City var på vej mod en sikker sejr på hjemmebane mod Burnley, men med to mål i anden halvleg vendte gæsterne kampen på hovedet, og og opgøret mellem top og bund endte 2-2.

Manchester City foldede sig for alvor ud efter 23 minutters spil, hvor en række flotte kombinationer fuldstændigt satte Burnley skakmat, før David Silva i fri position kunne sende åbningsmålet i kassen.

10 minutter efter var den gal igen. Fernandinho satte det flotte 2-0-mål ind, da han modtog bolden fra Samir Nasri, som fornuftigt tiltrak sig en del opmærksomhed fra Burnleys forsvarsspillere. Fernandinho fik herefter plads til at affyre et flot spark, der sad helt oppe under overliggeren. 2-0 til Manchester City.

I starten af anden halvleg fik Kris Boyd dog udlignet, da han i en position, der godt kunne minde om offside, fik sat bolden i kassen forbi Joe Hart, og så blev det hele sat på plads af Burnley, da holdet fik udlignet til 2-2 knap ti minutter før slutfløjt. Ashley Barnes bankede resolut på en løs bold i Citys straffesparksfelt, og Hart havde ikke nogen jordisk chance for at redde det hårde skud ind i netmaskerne.

Med det ene point forsømmer City muligheden for at hale ind på Chelsea i Premier League-toppen. Med dagens tidlige 1-1-resultat mod Southampton var der nemlig kun fire point mellem de to førende mandskaber, og efter Citys remis mod Burnley er det forspring kun formindsket til tre point.

Burnley hev derimod et vigtigt point i bundstriden, hvor de er nummer 19 i Premier League.