Okore med i Villa-remis mod tophold

Jores Okore spillede alle 90 minutter, da Aston Villa tog et point mod Premier League-topholdet Southampton med et 1-1-resultat.

Jores Okore var for første gang i over 13 måneder med fra start og fik alle 90 minutter på banen, da Aston Villa spillede 1-1 mod Premier League-topholdet fra Southampton, og den danske forsvarsspiller gjorde generelt en god figur med kontant forsvarsspil.

Aston Villa bragte sig endda foran efter 29 minutters spil, da Gabriel Agbonlahor udnyttede, at Southampton-keeper Fraser Forster gik helt forkert af en dybdebold, og så kunne Agbonlahor sikkert sparke føringsmålet i nettet.

Den føring holdt helt frem til det 80. minut, hvor Southampton fik udlignet. Ryan Bertrand fik kæmpet sig godt ind i straffesparksfeltet, hvor han lagde bolden skråt bagud til en fremadstormende Nathaniel Clyne, som sikkert bragede bolden ind til en udligning.

Den stilling holdt kampen ud, og dermed fik holdet hver et point ud af anstrengelserne på Villa Park. Southampton cementerer andenpladsen, mens Aston Villa skaber et lille hul til bundstriden.