Rooney-scoring snød Liverpool for point

Wayne Rooney blev matchvinder, da Manchester United søndag vandt 1-0 over Liverpool.

Manchester Uniteds Wayne Rooney fortsatte sin gode målform, da han afgjorde kampen mellem Liverpool og Manchester United.

Det var ellers i mod spil og chancer, at United fik alle de tre point.

Liverpool var flere gange oppe og presse på ved Uniteds felt, men den sidste skarphed i afleveringerne manglede for hjemmeholdet.

Anden halvleg fortsatte i det samme mønster, hvor Liverpool sad på kampen og pressede på for en føring, mens United lurede på kontraangrebene.

Og det var netop et kontraangreb fra United, der førte til kampens største højdepunkt.

Martial fik fremtvunget et hjørnespark, og her kom Fellaini højest i feltet. Den belgiske midtbanespiller headede bolden på overliggeren, hvorefter den sprang ud til en helt fri Wayne Rooney.

Angriberen svigtede ikke, og han kunne bringe United en smule ufortjent i front. På nærmest Uniteds eneste forsøg inden for målrammen i kampen.

Liverpool satsede alt i de sidste minutter, men det lykkedes ikke for hjemmeholdet. Dermed hænger Louis van Gaal og Manchester United fortsat med i toppen af ligaen.