Sene mål gav Manchester United vigtig sejr

Middlesbrough var meget tæt på at tage fusen på Manchester United efter blandt andet et kontroversielt annulleret mål af Zlatan Ibrahimovic. Til slut blev det dog til en favoritsejr.

Det var som ventet et Manchester United i fuld kontrol på Old Trafford nytårsaftensdag, hvor Middlesbrough kom på besøg og da også som forventet blev sendt hjem med et 2-1-nederlag.

Alt så allerede tidligt ud til at skulle gå Manchester Uniteds vej, da Zlatan Ibrahimovic i første halvleg kunne forløse stemningen på Old Trafford med et karakteristisk akrobatisk mål. Længe inde i hjemmeholdets fejring valgte dommer Lee Mason dog at annullere målet, da Ibrahimovic efter at have sparket bolden i mål ramte Middlesbrough-målmand Valdes, hvilket blev takseret til et frispark i stedet for mål.

I stedet var det udeholdets Leadbitter, der efter 66 minutter stik imod spil og chancer kunne bringe udeholdet foran 0-1.

Derefter så det ud til, at Old Trafford skulle være vidne til en regulær choksejr, men fem minutter før tid tog først Martial og siden Paul Pogba sagerne i egen hånd og vendte kampen til slutresultatet 2-1.

Dermed kommer Manchester United á point med Tottenham på femtepladsen. Tottenham spiller søndag mod Watford.

Andetsteds holdt førerholdet Chelsea fast i ligaens førerposition og vandt 4-2 over Stoke, mens de regerende mestre fra Leicester fik tre vigtige point i bundstriden med en 1-0-sejr over West Ham.

I de øvrige Premier League-eftermiddagskampe tabte Southampton hjemme 1-2 til West Bromwich, Swansea tabte 0-3 til Bournemouth og Burnley slog Sunderland med 4-1.