Sikker Manchester City-sejr over West Bromwich

Manchester City sørgede for at holde sig inde i mesterskabskampen med en sikker sejr på 3-1 over West Bromwich.

Tre argentinere sørgede med et mål hver, at Manchester City stadig holder sig inde i kampen om det engelske mesterskab. Med de tre point efter sejren over West Bromwich har Manchester City nu 74 point med en kamp i baghånden i forhold til Liverpool og Chelsea som er seks og ét point foran.

Allerede i det tredje minut åbnede Manchester City føringen. Ben Foster parerede et godt skud fra Sergio Agüero tilbage ud i feltet, hvor Pablo Zabaleta stod klar til at heade åbningsmålet i kassen.

Syv minutter senere fordoblede City føringen, efter West Bromwich få minutter forinden havde fået annulleret et mål for offside. Argentinske Agüero tog et flot træk forbi Amalfitano, hvorefter han flot og effektivt knaldede et flot langskud i kassen et stykke udenfor straffesparksfeltet.

Men West Bromwich lagde sig bestemt ikke ned. Efter en mislykket frisparkskombination endte bolden i en omstilling mod City-målet. Foran kassen stod Dorrans klar, og efter at have taget et flot træk over hovedet på sin direkte modspiller sendte han bolden direkte op i målhjørnet uden chance for Joe Hart.

Men der gik dog ikke længe, før City igen var tilbage på sporet mod en sikker sejr. Nasris indlæg blev forlænget af Kompany, og helt fri ved bagerste stolpe kunne forsvarskollega Martin Demichelis heade bolden i mål til en 3-1-føring. Tre argentinske mål af Manchester i en hæsblæsende første halvleg.

Anden halvleg var også hæsblæsende, og WBA stod overhovedet ikke tilbage for City. Udeholdet spillede friskt til på banen og var ved flere lejligheder at have gode muligheder.

Midtvejs i anden halvleg måtte en storspillende David Silva forlade banen på en båre efter et, hvad der lignede et vrid i anklen. Ærgerligt, hvis Manchester City skal undvære den formstærke spanier i resten af sæsonen. Kort forinden havde Sergio Agüero også forladt banen for at blive erstattet af Stevan Jovetic.

Sidst i opgøret var begge hold nærgående, men pausestillingen holdt kampen ud, og Manuel Pellegrini og resten af klubben kan indkassere tre point til tabellen. Næste opgave for Manchester City er på søndag mod Crystal Palace.