West Brom's flotte første halvleg nok: Crystal Palace sendt til tælling

Connor Wickham var tæt på at forære Crystal Palace det mirakel, de behøvede for at vende West Bromwichs flotte første halvleg.

To hold á points på en delt 13. plads i Premier League, West Brom og Crystal Palace, tørnede lørdag aften sammen i rækkens sene kamp, og det skulle blive en ganske seværdig en af slagsen.

Som kampen skred frem, blev det dog hurtigt tydeligt, at der i dag ikke ville være noget nær lige så tæt, som tabellen ellers fortalte.

For fra første fløjt kørte hjemmeholdet gæsterne over. Craig Gardner og Craig Dawson havde nemlig inden for tyve minutter bragt hjemmeholdet på 2-0, og da Saido Berahino i det 30. minut skød 3-0-målet ind, var det mere eller mindre game over for Alan Pardews tropper.

Eller det skulle man tro...

For selvom stillingen holdt ved til pausen, så udnyttede Connor Wickham Damian Delaneys oplæg, og Jonas Olssons forsvarsbrøler, til at bringe lidt håb ind i Palace-truppen i det 48. minut.

Derefter forsvandt dele af gæsternes gejst igen, men det blev i den grad tilsat igen, da selv samme Wickham med 10 minutter igen kanonerede en venstreskøjte af en anden verden i mål til 3-2. Og så var comebacket tæt på virkelighed.

Men resultatet forblev. Så tæt på, men igen så langt fra for Crystal Palace, der næsten hentede West Bromwichs imponerende føring på 3-0 fra en endnu mere imponerende første halvleg.

Resultatet betyder at West Bromwich rykker derfor alene op på 13. pladsen med tre points ned til Crystal Palce, der nu indtager 14. pladsen.