Bale-hattrick og sejr i Zidanes første Real-kamp

Zinedine Zidane tog en 5-0-sejr i sin første kamp som Real Madrid-træner, hvor Gareth Bale stjal billedet.

Alle øjne var inden Real Madrids kamp lørdag aften rettet fast mod Zinedine Zidane, der havde første kamp i rollen som cheftræner for Real Madrid. Den første kamp var mod Deportivo La Coruña, og den blev vundet ganske sikkert med 5-0.

Den første scoring kom fra franske Karim Benzema, der på kanten af offside efter et hjørnespark kunne vippe bolden det sidste over stregen. Det var samtidig hans mål nummer 100 for Real Madrid.

Derefter overtog Gareth Bale showet fuldstændig på Santiago Bernabeu. Med ét mål i første halvleg og to i anden halvleg fik waliseren scoret et vaskeægte hattrick, og i overtiden fik Benzema scoret for anden gang i kampen.

Dermed kan Zidane ånde lettet op og se på en debutkamp som træner for en af verdens største klubber, der gik meget godt. Næste kamp for Zidane og Real er om en uge mod Sporting Gijon.

Sejren betyder, at Real Madrid er to point efter Barcelona, der er på førstepladsen og ét efter Atletico Madrid på andenpladsen. Real Madrid har dog spillet en kamp mere