Forvirring om rødt kort i Espanyol-sejr

Espanyol vandt sikkert 3-0 over Osasuna i en kamp, hvor der var stor forvirring om, hvem der egentlig blev vist ud for Osasuna.

24. spillerunde bød på endnu et nederlag til Osasuna. Det er ikke uvant for klubben, som faktisk ikke har vundet en kamp i La Liga siden ottende spillerunde, hvor man vandt 3-2 over Eibar. Denne søndag blev det til et 3-0 nederlag til Espanyol.

Felipe Caicedo gjorde det til 1-0 for hjemmeholdet, Espanyol, efter 17 minutter. Efter en lille halv time kunne det være blevet endnu værre for gæsterne, da Oier og Sirigu i målet formåede at begå straffe i fællesskab. Efterfølgende langede dommeren et rødt kort ud. I første omgang virkede det til, at målmanden, Sirigu, måtte forlade banen, men det endte med, at Oier så rødt.

Caicedo brændte det efterfølgende straffespark, og så var der lidt håb for gæsterne. Da de to hold kom ud fra pause blev der dog scoret allerede minuttet efter. I det 92. minut blev sejren slået fast med syvtommer søm, da Moreno nettede.

Dermed ligger Osasuna stadig håbløst fast på sidstepladsen i La Liga.