Halvtimes-hattrick af Gameiro sikrede At. Madrid-sejr

Kevin Gameiro blev helten for Atletico Madrid, da han scorede hattrick i 4-1-sejren over Sporting Gijon.

Det var ikke helt uden besvær, at Atletico Madrid vandt 4-1 over Sporting Gijon på udebane. Kevin Gameiro skulle på banen, før det tog fart for udeholdet.

Første halvleg mellem Sporting Gijon og Atletico Madrid var på mange måder en ørkenvandring, men Diego Simeone fik for alvor sparket liv ind i sin trup i pausen. At. Madrid startede med bolden, en aflevering bagud i banen og så ellers en lang bold op, som blev snittet videre til Yannick Ferreira  Carrasco, som kunne gøre det til 0-1.

Bare tre minutter senere lå bolden dog også i Atletico Madrids net, da et indlæg endte hos Sergio Alvaréz, som kunne sparke sin anden sæsonscoring ind.

Det var efterfølgende Atletico Madrid, der pressede på for at få føringsmålet. Antoine Griezmann havde også bolden i nettet, men det blev underkendt for offside. Kort efter var Griezmann dog i centrum igen, da han med en flot yderside aflevering fandt Kevin Gameiro i feltet, som tog et træk forbi målmanden og sparkede bolden i kassen.

Det slukkede lyset hos Sporting Gijon, og de havde nærmest ikke nået at sunde sig, inden en
opspilsfejl førte til endnu et mål af Gameiro.

Kevin Gameiro, der blev skiftet ind i det 62. Minut, nåede også at score hattrick, i en situation, der lignede den foregående til forveksling.