Højdepunkt: Isco vendte truende nederlag til sejr

Se højdepunkterne fra en kamp, hvor Real Madrid flere gange var bagud, men kom igen og vandt kampen over Sporting Gijon.

Real Madrid har i den seneste periode ligget i en god position til at vinde La Liga, og i dag styrkede det madrilenske hold den position, da de vandt 3-2 over bundholdet Sporting Gijon.

Allerede efter 14 minutter kom dog Real Madrid bagud, da et frækt lob fra Mikel Vesga endte i fødderne på Duje Cop, som sikkert passerede målmand Francisco Casilla.

Der skulle dog bare gå tre minutter, før Isco havde udlignet med en god afslutning, som sad uden for Ivan Cuellars rækkevidde.

Real Madrids reservespækkede hold var fint med i kampen, men det var tydeligt, at det ikke var de absolutte stjerner, det madrilenske hold spillede med.

Derfor kom Sporting Gijon for anden gang i kampen foran i starten af anden halvleg, da Mikel Vesga denne gang havde sidste fod på bolden, inden den gik i mål.

Igen gik der ikke mange minutter, før Alvaro Morata headede bolden i kassen og udlignede. Real Madrid pressede hårdt på de sidste 20 minutter, og i overtiden lykkedes det Isco at score sejrsmålet til 3-2.

Real Madrid ligger stadig på førstepladsen med seks point ned til Barcelona og kan således selv afgøre, om de skal vinde mesterskabet. De to hold skal møde hinanden næste uge i en kamp, der kan være afgørende for mesterskabskampen.

Se højdepunkterne fra kampen øverst i artiklen.