Real Madrid i vigtigt comeback mod Villareal

Real Madrid var tæt på at smide to vigtige point og smække mesterskabsdøren på vid gab, men fik vendt 2-0 til 2-3.

Real Madrid var lige kommet tilbage på rette kurs igen efter en periode, der bød på La Liga-tab til Valencia og Sevilla. Men søndag aften var der igen grus i maskineriet - alligevel formåede madrilenerne at vinde 2-3 ude over Villareal.

Det skete med en tilbagevendt Gareth Bale i startopstillingen, der kunne score er reducerende mål, efter at Villareal havde bragt sig foran 2-0 i anden halvleg. Cristiano Ronaldo scorede senere det udlignende mål på straffe, mens indskiftede Morata ti minutter tid scorede sejrsmålet.

Med de tre point overtager Real Madrid ingen førstepladsen fra Barcelona. Kongeklubben er et point foran ligarivalerne og har samtidig spillet en kamp mindre.