Real Madrid knuste stakkels Deportivo

Der var ikke meget, der gik Deportivo La Corunas vej, da de lørdag tabte hele 8-2 til Real Madrid.

Oprykkerne fra Deportivo La Coruna havde inden dagens kamp mod Real Madrid fået en fin start på sæsonen, efter de havde formået at hente 4 point i de første tre kampe.

Lørdag blev de positive takter dog glemt for en stund, da Real Madrid gæstede Riazor i La Coruna.

Efter en halv time bragte Cristiano Ronaldo udeholdet i front, og kort efter lagde James Rodriguez kuglen ind til 2-0, inden samme Ronaldo øgede til 3-0 fem minutter efter.

Kampen var derfor reelt afgjort, da Sergio Ramos efter 50 minutter begik straffespark. Haris Medinjanin scorede og bragte lidt liv tilbage i Deportivo, men et kvarter efter punkterede Gareth Bale igen ballonen med sin scoring til 4-1.

Bale øgede igen til 5-1 med et kvarter tilbage af kampen, inden Ronaldo lagde bolden ind til 6-1 fire minutter efter.

Indskiftede Toche fik dog reduceret til 6-2 med fem minutter tilbage af kampen, men festen var endnu ikke slut.

Indskiftede Javier Hernandez ville også lege med og bare 12 minutter efter at være kommet på banen smed han bolden i mål til både 7-2, inden han kort før tid lukkede til slutresultatet 8-2.