Wass og Celta Vigo snød mægtige Real Madrid

Celta Vigo tog en udebanesejr på 2-1 over Real Madrid i Copa del Rey.

Første kamp af kvartfinalen mellem Real Madrid og Celta Vigo blev onsdag aften afviklet, og det var Celta Vigo, der kunne tage det bedste udgangspunkt til returkampen med hjem.

Holdet fra den spanske arbejderby gik nemlig sejrrige fra kampen, da der efter slutfløjtet noget overraskende stod 2-1 på måltavlen.

Første halvleg var ikke det mest inspirerende fodbold, begge hold har spillet gennem tiderne, og den endte da også målløs. Cristiano Ronaldo fik dog bolden i kassen, men forinden var der fløjtet for offside.

Lidt mere gang i den kom der i anden halvleg, og det kulminerede efter 64 minutter, da et indlæg via en fejlclearing fra Marcelo endte i fødderne på Iago Aspas, som nemt kunne eksekvere afslutningen og bringe Celta Vigo i front.

Marcelo gjorde dog bare fem minutter senere op for sin fejl, da han på en helflugter kanonerede den ind i netmaskerne.

Real Madrid var dog slet ikke klar, da bolden blev givet op igen, så ved en kontraomstilling mindre en et minut senere sendte Johny den i mål.

Trods et ihærdigt pres fra Real Madrid, lykkedes det ikke at rette op på resultatet, så Celta Vigo har med en sejr og to udebanemål en stor fordel på hjemmebane i den anden kvartfinale.

Daniel Wass spillede næsten hele kampen og blev udskiftet efter 89 minutter, mens Pione Sisto blev skiftet ind og fik de sidste fem minutter.

Returkampen spilles onsdag den 25. januar.