AC Milan dummede sig mod bundprop

AC Milan dummede sig på San Siro, da man ikke kunne få mere end 3-3 mod oprykkerne fra Frosinone.

AC Milan tog hjemme på San Siro imod Frosinone, der kæmper om at overleve i Serie A. Rossoneri kom bagud allerede efter to minutter, og det blev minsandten også 2-0 til gæsterne. Målene blev sat ind af henholdsvis Paganini og Kragl. I anden halvleg skete der det, man engang troede aldrig kunne ske: Mario Balotelli brændte et straffespark. Det skete, da angriberens straffespark blev pillet af Bardi i Frosinone-målet, efter en af gæsternes spillere ramte bolden med hånden og korrekt måtte se dommeren dømme straffe.

Efterfølgende blev det et målshow, og kampen sluttede 3-3, efter Menez scorede på straffespark i de døende sekunder. Forinden lavede Antonelli et super godt mål til 3-2.

Andetsteds i ligaen besejrede Palermo Sampdoria med 2-0, og det gør, at Rosanero nu befinder sig over stregen i den bedste italienske række. Empoli og Bologna spillede 0-0, mens Pellegrinis mål for Sassuolo gør, at Eusebio Di Francescos tropper ligger på en europæisk plads. Såfremt Milan altså ikke vinder Coppa Italia.