AC Milan snublede mod Genoa

Genoa besejrede AC Milan med 3-0.

AC Milan besejrede i weekenden Juventus oven på et glimrende mål af unge Manuel Locatelli og tirsdag skulle man forsøge at følge op på det flotte resultat, da man besøgte Genoa på Stadio Luigi Ferraris.

Det gik dog langt fra som ønsket for Vincenzo Montellas tropper, der allerede kom bagud efter 11 minutter, da Nikola Ninkovic headede et indlæg fra Tomas Rincon i kassen uden chance for Gianluigi Donnarumma.

Rossoneri forsøgte oven på 1-0-målet at bringe sig tilbage i kampen, men formåede ikke at spille sig frem til de store chancer og måtte gå til pause bagud 1-0.

10 minutter inde i anden halvleg blev opgaven noget sværere for AC Milan, da Gabriel Paletta, der ellers har været godt spillende i denne sæson, slagtede en modstander og fik direkte rødt af dommer Luca Banti.

Det blev endnu værre 10 minutter før tid, da Juraj Kucka begik selvmål og syv minutter senere gjorde Leonardo Pavoletti det til 3-0.