Hovsa, Inter: Taber træningskamp til schweizisk sekunda-klub

Selvom der er landskampspause, så kunne Inter stadig stille op med spillere som Filipe Melo, Icardi og Juan Jesus. Alligevel lykkedes det dem at tabe til Chiasso fra Schweiz' næstbedste række.

Inter har efter et par sæsoner i skyggen i den italienske Serie A fået en god sæsonstart, og ligger efter syv spillerunder på andenpladsen - to point efter Fiorentina. Men i landskampspausen gik der noget helt galt for Milano-klubben.

Det er ganske normalt, at man spiller en træningskamp mod et lavere-rangerende hold, hvor man også lige kan få tanket lidt selvtillid. Inter skulle derfor spille mod FC Chiasso fra den næstbedste schweiziske række fredag. Men udfaldet af kampen blev et chokerende nederlag på 1-3 til schweizerne.

Inter kunne naturligvis ikke stille op i bedste opstilling, da mange af spillerne er med deres respektive landshold, men det har alligevel givet en del genlyd i det italienske, at man ikke magtede at slå et sekunda-hold fra Schweiz, når man kæmper med om mesterskabet i Italien.

Inters mål blev scoret af sidste sæsons topscorer i Serie A, Mauro Icardi, da han scorede til 1-1 syv minutter inde i anden halvleg. Dog skulle det vise sig, at Inters reserve-målmand Tommaso Berni skulle få en forfærdelig dag, da han først droppede, så Mariano Hassell kunne score, og kort efter kunne Hassell se et frispark fra sin fod gå i mål.

Dermed ikke den bedste forberedelse for Inter, der i næste runde af Serie A møder Juventus på hjemmebane i en kamp, som bliver regnet for Italiens største kamp - og dermed har det passende tilnavn Derby d'Italia.