Gytkjær scorede mod sin gamle klub i storsejr
Skandinavien

Christian Gytkjær scorede kampens første mål mod sin gamle klub Haugesund, der blev besejret med 6-0.

Christian Gytkjær udtalte tidligere i dag, at han ikke ville have noget imod at score mod sin gamle klub Haugesund. Og det gjorde han minsandsten så.

Kampens første mål blev nemlig scoret af danskeren i kampens 17. minut, som dermed er delt topscorer i Tippeligaen med otte fuldtræffere i den bedste norske række. Målet faldt efter et indlæg fra den tidligere Brøndby-spiller Elban Rashani. Gytkjær svigtede ikke med sit hovedstød.

I anden halvleg skruede Rosenborg bissen på og scorede intet mindre end fem kasser på 41 minutter.

Gytkjær og Mike Jensen blev begge udskiftet. Det skete i henholdsvis kampens 60. og 67. minut.

Rosenborg fører Tippeligaen med syv point ned til Odd BK, der i morgen møder Viking.

De norske mestre tager på onsdag imod APOEL i Champions League-kvalifikationens tredje runde.