165 centimeter-mand straffede Hobro med sent hovedstødsmål

Hobro lukkede endnu en gang et sent mål ind, og det kostede dem endnu et vigtigt point.

Der var knald på fra første fløjt, da Randers hjemme fik besøg af Superliga-bundproppen, Hobro.

Gæsterne lå forud for kampen nederst i ligaen, og derfor var der behov for tre points på kontoen. Med det i tankerne gik Hobro på banen i Randers og tanken havde vist sat sig meget godt. For allerede efter to minutter bragte nordjyderne sig foran, da Park Jung-Bin bragede en sublim afslutning op i nettaget.

Føringen holdt dog ikke længe, da Randers hurtigt kæmpede sig tilbage. I det 12. minut ramte Jonas Borrings bolden præcis som den skal rammes. Det resulterede i udligningen til 1-1.

Randers sad for det meste på begivenhederne i første halvleg. Midtjyderne kom frem til flere store chancer og manglede blot kynismen for at bringe dem foran.

Hobro havde et par chancer værd at bemærke, men ingen af dem førte til mål heller.

Anden halvleg bød på mere af det samme. Randers fortsatte dominansen, og kom frem til flere store chancer. De havde dog endnu store problemer med at få bolden i mål. Det betød at de skiftede Mikael Ishak på banen, men heller ikke han havde meget held i sprøjten den solbeskinnede lørdag eftermiddag.

Den tidligere Randers-spiller Tidiane Sane kom med et kvarter igen frem til en stor chance, da han var ved at bringe Hobro foran efter et hjørnespark, men Kalle Johnsson stod en fornem kamp i Randers-målet, og reddede de få forsøg, der kom hans vej.

Men kampens helt store redningsmand var Mandla Masango. Den 165 centimeter høje Randers-spiller steg nemlig til vejrs i det 85. minut, og headede Randers på 2-1. Masango havde masser af plads i feltet, men et flot indlæg og et velplaceret hovedstød sikrede han sejren.

De tre points til Randers gør, at de nu ligger sig op på en midlertidig andenplads, mens Hobro cementeres i bunden.