AC Horsens bliver i Superligaen

Med en 3-1 sejr over Vendsyssel fra 1. Division bliver AC Horsens i Superligaen.

Det startede ellers ikke helt optimalt for AC Horsens, som kom ind til kampen med et 0-0 resultat fra første kamp på Casa Arena i Horsens.

Vendsyssel lagde flot ud, og forsøgte sig med dybe stikninger, at bryde igennem AC Horsens forsvarskæde.

Det lykkedes efter 41 minutter, da Moses Opondo finder Tiago De Leonco, som kan gøre det til 1-0.

Det var et forvandlet Horsens-mandskab, som kom ud til anden halvleg.

Seks minutter inde i anden halvleg modtog Mikkel Jespersen bolden på kanten af feltet. Med et lille træk til venstre fod sender han bolden i en flot bue over i det lange hjørne og ind forbi en sagesløs Jesper Christiansen.

Stillingen var i AC Horsens favør, da de ville blive i Superligaen på reglen om udebanemål.

AC Horsens fortsatte dog ufortrødent og fik fem minutter før tid scoret til 2-1 ved Kjartan Finnbogason, og dermed var det mere eller mindre en realitet, at AC Horsens kunne sikre sig endnu en sæson i Superligaen.

Og selvom André Bjerregaard fik to gule kort på ti minutter til sidst i kampen, så kunne Vendsyssel ikke score de 2 mål der skulle til.

I stedet kunne Jonas Gemmer lobbe bolden i mål til resultatet 3-1 efter en bolderobring foran Vendsyssels straffesparksfelt.

Dermed bliver AC Horsens altså i Superligaen, men Vendsyssel FF må tage endnu en tørn i 1. Division.