AC Horsens hovedstød sænkede Lyngby

Som forventet havde AC Horsens tænkt sig at udnytte sine høje spillere. Både Simon Okosun og Lasse Kryger indledte storsejren med hovedstød.

Fra kampens start lagde Horsens et stort pres på Lyngby-holdet og kom ganske fortjent foran med et flot hovedstød af nye Simon Okosun til 1-0. Ti minutter senere ville Lasse Kryger også lege med i hovedspillet og snød Mikkel Andersen i Lyngby-målet til 2-0.

Gæsterne fra Lyngby fik ellers sine chancer, men skarpheden var ikke til stede hos Kim Ojo, der med en kæmpe chance afsluttede direkte på Jesse Joronen. En afslutning, der var kendetegnende for gæsterne - den sidste skarphed manglede.

Efter pausen kæmpede Lyngby sig til større boldbesiddelse, men de store chancer udeblev, før Mikkel Rygaard afsluttede forbi stolpen efter 55 minutter. Casper Nielsen forsøgte sig efterfølgende langt ude fra, men igen forbi.

Blot 18-årige Mads Bech understregede storsejren med en flot kasse til 3-0. Syv minutter senere gjorde Jesper Christjansen samme nummer og reducerede til 3-1. Efter udeholdets mål overtog Lyngby intiativet, men Horsens holdt stand.

En stor fejl hos gæsternes forsvar blev udnyttet af Tobias Arndal, som også kom på måltavlen med en kynisk scoring i sin blot anden Superliga-kamp. Finnbogasson afsluttede fælt på en friløber i de døende minutter.