AGF sprudlede i sejr

AGF lignede til forveksling et hold, som havde evnerne til at presse modstanderen.

AaB stillede op til mandagens Superliga kamp mod AGF, og det så ud til at have en effekt hos nordjyderne.

AGF startede kampen godt, dog uden at skabe de helt store chancer, og indtil 39 minutter før tid, var kampen en åben affære.

Markus Holgersson blev dog lidt for ivrig i en duel med Kasper Junker, da han hev fat i AGF-angriberen inde i feltet. Dommer Anders Poulsen takserede forseelsen til straffe, som Morten Duncan Rasmussen sikkert - og hårdt, sparkede i højre side af målet.

Kort tid efter var selvsamme Holgersson i fokus. Denne gang sprang en bold fra ham i opspillet. Den nuppede selvsamme Duncan, som spurtede mod Nicolai Larsen, der intet kunne gøre for at forhindre en 2-0 scoring til Århusianerne.

I anden halvleg skulle der ligeledes gå en halv time før der kom gang i scoringen. Denne gang var det hjemmebane debutanten Thomas Juel Nielsen, der dukkede op og scorede til 3-0.

Og forsvarsspilleren havde heller ikke i sinde at forlade banen med kun et mål. Seks minutter før tid dukkede han op igen efter et hjørnespark. han fik rettet et skud fra Mustafa Amini, og så stod det 4-0 til AGF.

Sejren betyder at AGF har fem point op til Silkeborg på den rigtige side af stregen i nedrykningspulje 2, hvor der resterer to kampe. AGF ligger dog stadig sidst i puljen.