Bedst og værst: Der er ild i Verbic

FC København tog en stensikker sejr på 4-0 over Silkeborg. Vi zoomer ind på, hvordan det gik til.

FC København:
Benjamin Verbic har været 'on fire' i de seneste kampe for FC København, og han er nu oppe på fem scoringer i Superligaen i denne sæson. I dag leverede han igen, og foruden målene så er han en konstant trussel, der kender sin rolle. Men i dag var der i det hele taget ikke mange, der ikke ramte et pænt niveau for mestrene.

Silkeborg IF:
Silkeborg havde ikke særlig meget kørende for sig i dag, og det kunne selvfølgelig have set anderledes ud, hvis de to skud på træværket i de første syv minutter var gået i mål i stedet. Men en spiller som altid er en fornøjelse at følge for SIF er Robert Skov, der til tider drillede FCK-defensiven. Det er spændende, hvor længe Silkeborg kan holde på ham.

Kampens værste:
Dagens udehold forsøgte sig med en 3-4-3-opstilling, men Jens Martin Gammelby på højre wingback havde problemer i første halvleg med at positionere sig korrekt. Det kostede to scoringer før SIF ændrede til en fireback-kæde i forsvaret.

Kampens detalje:
Man kan pege på nogle af de mål, som FCK scorede som virkelig flotte, men det var en genistreg af FCK-manager Ståle Solbakken, at han vidste, at mange sideskift ville rykke Silkeborgs organisation fra hinanden - og det førte til en del af målene. Godt set af nordmanden.