Bedst og værst: Loyale Esbjerg-fans stjæler kampens detalje

I hvad der blev en gyser af en fodboldkamp, samler vi de bedste højdepunkter fra bundkampen i Esbjerg.

1-3 Vestergaard (82')
2-3 Vestergaard (83')

Kampens bedste:

Esbjergs:
Ikke mange gjorde det godt for Esbjerg, og det endte med at være en indskiftning i det 75. minut der gjorde forskellen, da Mikkel Vestergaard gjorde sin entre. Herfra tog han over, da Johan Absalonsen var blevet vist ud, og på to minutter scorede han to mål, hvilket gjorde at Esbjerg lige pludselig var tilbage i kampen. Derfor løber han med Esbjergs bedst.

SøndejryskE:
Det er svært ikke at gøre en spiller der har scoret hattrick til kampens spiller, og det kommer helle ikke til at ske i dag. Marvin Pourie var skarp i alle sine aktioner, og tvivlede aldrig på sig selv, hvilket han tydeligt viste, da han knastørt sparkede alle gæsternes mål ind.

Kampens dårligste:
Daniel Stenderup var en del af et knap så godt Esbjerg-forsvar i dag, men den tidligere Brøndby-spillers aktion ved 0-3-målet gjorde, at han må løbe med kampens kedeligste titel.

Kampens detalje:
De loyale Esbjerg-fans som blev på lægterne, trods SønderjyskE var foran med 3-0. De forblev på lægterne og fik den sidste fight, to mål, og en gyser af en afslutning på kampen. Velfortjent.