Bedst og værst: Ufokuseret midterforsvar hos AaB

1-3 Marcel Rømer (43.)
1-4 Mikael Uhre (64.)

Kampens bedste:

AaB

Heldigvis for AaB gav Kristoffer Pallesen en lille opmuntring, da han i det offensive bidrog med fine dribleture - både i højresiden men også i midten af banen. Den tidligere VFF-spillere kæmpede alt, hvad han kunne trods de andre AaB-forsvarere ikke ramte dagen. Pallesen arbejdede også benhårdt på det defensive plan.

SønderjyskE

Christian "Greko" Jakobsen lurede flere gange på venstrefløjen, før han på fremragende vis fandt Troels Kløve i feltet til 1-2. Kort forinden afdriblede han passive Edison Flores, før den målgivende aflevering gav pote for SønderjyskE. Lige før pausen driblede han forbi klodsede Jores Okore og lagde den perfekt til rette til Marcel Rømer, der gjorde det til 1-3. "Greko" fandt Mikael Uhre efter en times spil og blev noteret for sin tredje assist. Fremragende holdspiller for SønderjyskE igennem hele kampen.

Kampens værste:

Jores Okore blev hurtigt skurken for Wieghorsts tropper, da han med en glidende tackling prøvede at kompensere for sit boldtab kort forinden. Spilleren, som både har Aston Villa og FCK på sit CV, forventes at have afvist flere af SønderjyskEs muligheder. Skal Jores Okore have en lederrolle i AaB må hans usikkerhed ikke gentage sig. Sammen med Jakob Ahlmann var fokusset ikke til stede, og det gav plads til et stort SønderjyskE-pres - og to hurtige mål for gæsterne før pausen.

Kampens detalje:

I løbet af ca. 90 sekunder formåede Jores Okore at begå et dumt straffespark, før Sebastian Mielitz gentog præcis samme nummer i SønderjyskE-feltet. Keeperen forsøgte at bokse bolden væk men ramte i stedet Jannik Pohl, der kort efter straffede fejlen med sin udligning. To straffespark på to minutter ses sjældent i Superligaen og må derfor være kampens detalje.