Effektive Everton kværnede United

Et yderst effektivt Everton mandskab slog Manchester United på mål af Leighton Baines og Kevin Mirallas.

Everton viste klubbens tidligere manager, David Moyes, ingen nåde, da han og Manchester United i dag gæstede Goodison Park. På mål af Leighton Baines og Kevin Mirallas lykkedes det således effektive Everton at knække Manchester United.

Gæsterne var klart det mest dominerende hold, men Everton var ikke mindst dygtige til at udnytte de chancer, som det lykkedes holdet at tilspille sig.

For på to gode omstillinger formåede hjemmeholdet tippe kampen til deres fordel.

Efter 28 minutter blev en lang bold sendt om mod Romelu Lukaku, og da belgieren fyrede af, valgte Phil Jones at tage hånden til hjælp, og det medførte et straffespark, som Leighton Baines eksekverede fejlfrit.

United blev på dette tidspunkt ved med at forsøge og finder hullerne i Evertons forsvarsmur, men igen skulle Everton visse deres effektivitet.

Seamus Coleman lagde bolden flot frem til Kevin Mirallas, som udnyttede muligheden fra den snævre vinkel til at bringe Everton på 2-0.

United jagtede i anden halvleg den scoring, der kunne åbne opgøret på ny, men det lykkedes aldrig, til trods for at klubbe lagde en intenst pres på Robert Martinez’ tropper.