Elmander scorede i Brøndby-comeback

Johan Elmander scorede Brøndbys mål i 1-1-testkampen mod Bolton på Brøndby Stadion.

Her til aften var Brøndby IF igen i aktion forud for den kommende Superliga-sæson, og her mødte Brøndby engelske Bolton, der i næste sæson skal spille i The Championship.

Med fra start var hjemvendte Johan Elmander, og det var også svenskeren, der stod for Brøndbys enlige mål, da han i første halvleg scorede til 1-0. I anden halvleg fik Bolton dog udlignet på et straffespark, der blev sendt ind af Craig Davies. I første halvleg fik Bolton også et straffespark tilkendt, men det sendte Jermaine Beckford forbi mål, hvor målmand Michael Falkesgaard stod. Bolton fik desuden udvist Robert Hall udvist i kampens slutning.

Liverpool venter på onsdag i opstartens sidste testkamp for Brøndby IF, der åbner Superligaen med en kamp mod FC Midtjylland den 20. juli.